Alla inlägg den 30 juni 2017

Av Bella - 30 juni 2017 16:18

I fyra underbara dagar har jag och en väninna vistats i London tillsammans med våra döttrar, som känt varandra sedan de var väldigt små och gick på samma dagis. För min del var det tredje resan och vistelsen i denna fantastiska stad som aldrig tycks sova och som alltid har något nytt att erbjuda. Vi hade avsatt en dag för ett besök i Warner Bros Studios och The making of Harry Potter. Besöket var magiskt! Så oerhört spännande att se alla uppbyggda scener där filmerna faktiskt spelades in! Vi vuxna var lika tagna av stunden som barnen. Favoriten bland alla karaktärer är denna lilla filur, som fick följa med ut på restaurang/PUB när vi trötta och nöjda återvände in till London city igen. 

  Dobby 

En annan av dagarna vigdes åt ett besök i underbart mysiga Camden Town samt Stable Markets. Personligen så älskar jag denna del av London. Hela stället sjuder av liv och rörelse. Dofter från hela världens mat ligger som dimmor över allt. Min lycka var gjord då jag fann favoritbutiken Gecko som specialiserat sig på alvkläder. Dobby som ni ser på bilden ovan är en alv.. Hi hi. Men de kläder jag menar är mer skogsalviska. Asymetriska klänningar och tröjor med trumpetärm och stora/långa luvor. Flikiga kjolar. Murriga jordnära färger i sköna bomullstrikåer. Perfekta för ett Tallbotroll! Och Ja, några inköp blev det. 


Något annat som vore perfekt för mig när äggförsäljningen kommer igång är denna "bil"/fordon! Var bara tvungen att fota! Ni ser väl vad den liknar?!


Nu är jag bara nöjd över att vara hemma igen i lugnet och ron, hos min älskade gubbe, sönerna, min hund, mina 5 katter och alla 40-talet många hönsfåglar. 


Borta bra, men hemma bäst! 


I morgon bär det av till Sthlm och Garden Aquatica. Ett Mecka för alla med intresse för trädgårdsdammar. Äntligen finns allt vi behöver på plats att handla. 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards