Alla inlägg den 6 maj 2017

Av Bella - 6 maj 2017 23:14

  Lyxfrukost på verandan! Först äggröra med broccoli i som min kära gubbe svängde ihop. Och så min final.. Fruktsallad! Ja, mä lite glass. Åh DET var gubbens idé! Hi hi. 

Men med tanke på vad som stod på dagens chema så tycker jag vi var värda lite lyx. Idag har vi nämligen flyttat liten stuga, som trots sitt näpna format krävde fyra män och ett Tallbotroll för att lyfta och bära iväg med, runda en villa och baxa upp på ett flak. Aldrig någonsin sett en så stabil konstruktion med så ofantligt mycket reglar i väggarna!  Kan säga att den knäckte golvet i släpkärran! Så nu har vi en liten stuga och även ett nytt objekt att laga ihop.. Allt för mina små hönisar! 


En annan tjej vi gör allt för är vår älskade lilla Fluff. Den lilla kissen som var beräknad att föda bebisar igår eller idag. Hon håller oss på halster. En trött och relativt missnöjd tjej (över att inte få gå ut och klättra på hustak) har osaligt vandrat mellan ytterdörr och matskål. Imorgon måste de små komma! Mattes nerver håller inte för mer nu! 




Ovido - Quiz & Flashcards